Adj nékem látást

11 megtekintés
Énekel:Nagy-Blénessy Nancy
Zongorázik: Kecseti Márk
köszönet Gabi Lucaci aki készítette a felvételt a stúdiójában


Az élet útján, amikor bizonytalannak tűnik minden, és a kihívások nagynak tűnnek, találj vigaszt az Adj nékem látást időtlen szavaiban. Legyen a szíved edény, amely nyitott az isteni fényre, amely vezet, fenntart és felemel.

Amikor sötétség fátyolozza utadat, a hit fénye világítsa meg lépteidet, eloszlatva a félelmeket és bizonytalanságokat.
A kétségek pillanataiban hagyd, hogy a bizonyosság szövege visszhangozzon a lelkedben, emlékeztetve téged, hogy nem vagy egyedül. Legyél állhatatos, mert egy magasabb erő jár melletted, amely a bátorítás és az erő szavait suttogja neked, és arra bátorít, hogy haladj előre.

Az egyedüli biztonság Isten Szavában rejlik!

Legyen a "Adj nékem látást" imádságos vágyakozása, az állandó visszatérő mondata, egy könyörgés a tisztánlátásért, a célért és az isteni kapcsolatért. Engedd, hogy törekvéseid egy nagyobb hivatáshoz igazodjanak, túllépve a hétköznapi dolgokon és elérve a fennkölt dolgokat.

Miközben az élet útján navigálsz, szárnyaljon a lelked a remény szárnyain, egy olyan látásmód által vezérelve, amely elvezet téged az igazi boldogsághoz.

Köszönjük, hogy támogatsz bennünket! Csatlakozz a csatornánkhoz és jelöld be a kis csengőt, hogy nehogy lemaradj az újabb anyagokról melyeket feltöltünk!


Hálás köszönet Gabi Lucaci-nak aki felvette a studiojában.

#énekek #keresztényénekek
Kategória:
Dicsőítő énekek
Címkék:
zene, keresztény énekek, dicsőítés, blenessy
Írj hozzászólást!