Kell nekünk az Úr!

10 megtekintés
Szöveget írta: Naomi Blénessy
Felvételt készítette: Gabi Lucaci
Zongorán Kísér: Kecseti Márk
Énekel: Nancy

???? Merülj el a hit és az együttérzés mélységeibe a "Kell nekünk az Úr! " című dalunk lélekemelő előadásával.
Ebben a magával ragadó zenei videóban ezt az időtlen klasszikust saját szívből jövő verseinkkel töltjük meg, a remény, a szeretet és az isteni kegyelem hálóját szőve.

???? Ahogy a "Kell nekünk az Úr!" megragadó dallama betölti a levegőt, a mi eredeti verseink meghatóan emlékeztetnek arra, hogy a bizonytalansággal és fájdalommal teli világban milyen nagy szükség van az együttérzésre, megértésre és empátiára. Szívből jövő dalszövegeinken keresztül felfedezzük az egyetemes küzdelmeket, amelyek mindannyiunkat összekötnek, a magánytól és a kétségbeeséstől a megváltásig és a gyógyulásig.

???? Csatlakozzatok hozzánk a hit és az önvizsgálat útján, miközben felfedezzük a szeretet és az együttérzés átalakító erejét, amely megérinti a körülöttünk élők életét. Zenénkkel arra törekszünk, hogy a remény lángját gyújtsuk meg mindazok szívében, akik hallgatják, emlékeztetve őket arra, hogy soha nincsenek egyedül, és hogy mindig van egy vezérlő fény, amely hazavezeti őket.

???? Ne hagyd ki ezt a magával ragadó és lélekemelő zenei videót, amely a "Kell nekünk az Úr!" című dal időtlen szépségét ötvözi a mi saját szívből jövő verseinkkel.
Csatlakozz hozzánk, hogy szeretetet, együttérzést és reményt terjesszünk mindazoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

#PeopleneedtheLord#énekek#keresztényénekek #KellNekunkazUr#EredetiDalszoveg
Kategória:
Dicsőítő énekek
Címkék:
zene, keresztény énekek, dicsőítés, blenessy
Írj hozzászólást!