Kolozsvár - online Istentisztelet - Online Közvetítés videó

Kolozsvár - online Istentisztelet

Hely: TV-Rádió Élő Istentisztelet _Nézve: 56,651

 • Currently 4.51/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Értékelés: 4.5 a 375 szavazatból
Share
Leírás:  Istentiszteletek közvetítése élőben a Kolozsvári Adventista Gyülekezetből. 
Időpontok, román idő szerint:
      - Péntek     18.00 óra
      - Szombat  09.00, 11.00 és 16.00 óra

Címkék: istentisztelet, Kolozsvár, igehirdetés, online istentisztelet, élő
 
Megjegyzések:
 1. Norby
  Norby
  1 napja, 16 órája

  Legyünk figyelemmel, hogy ezen a péntek este (november 28.), valamint szombat délután (november 29.) ugyancsak 19 órától lesznek az Istentiszteletek, mivel vendégünk marad Faragó József lelkész. Valamint következő héten imahéti Istentiszteletek lesznek minden este 19 órától.
 2. Norby
  Norby
  3 napja, 22 órája

  Kedves Sandor és Janos. Azt szeretném kérdezni, hogy abban a templomban/Gyülekezetben ahova önnök járnak ott megvalósitották, hogy minden ima alatt térden legyenek a hívek?
 3. janos
  janos
  4 napja, 19 órája

  aki imatkozas kozben a templomban nem borul terdre , es kozben egeseges , az vetkezik az elso paracsolat ellen , kulonben farago a lekesz is azt mondta ,hogy egyedul a megvalto melto a imadatra a leborulasra , ezt a bibliaban szamtalanszor cselekedtek azok akik elyutotak igazi hitre ,csak aki megeresztik hogy a szentlelek elvezerelye minden igazsagra azoknak lesz erejuk ere
 4. sandor
  sandor
  4 napja, 20 órája

  kedves norbi ,en elnezest kerek , de engem nagyon boszant , mikor az emberek nem tulajdonitanak elegendo tiszteletet a megvaltonk irant , mikor a foldon jart meg az elbukot angyalok is leborultak elote , kulomben a filipi 2 a 10 vers it irja hogy az atya akarata hogy a jezus nevere minden terd meghajoljon , gondolkodjunk el meg nem lesz keso , ezt havalaki letoroli felel
 5. Norby
  Norby
  5 napja, 19 órája

  Kedves Sándor. Ezt szerintem nem ide kellene írja. Ennek nincs semmi közze a közvetítéshez.
 6. Norby
  Norby
  5 napja, 19 órája

  Kedves Hozzászóló: A gyülekezetben általában mindig megfelelő a kihangosítás. Sajnos nem tudom mi okból nem megy ki ugyanolyan erőssen a hang túl a közvetísen. Minden fel van húzva maximumra, de ha maximum túl huzzuk fel a hangot akkor nagyon erős a zúgás. Sajnos jelenleg ezekkel a felszerelésekkel rendelkezünk, de jövőbe remélem jobb lesz.
 7. sandor
  sandor
  5 napja, 19 órája

  ha mar ilyen nagy aldozatot hozot ertunk jezus , kezeseget valalt ertunk , akkor hogy letezik az hogy az emberek nem tanusitanak iranta tiszteletet , amikor imatkoznak nem borulnak le , hanem alva imatkoznak pedig a menybe az angyalok l;eborulnak elote, honan vetek ezt a bibliaban szamos helyen irja ahogy az emberek leborultak elote azemberek ezt nem veszik komolyan ,
 8. Magó Zsolt
  Magó Zsolt
  5 napja, 20 órája

  Holnap 9.00 órától és 11.00 órától is Faragó József fogja hirdetni Isten Igéjét.
 9. Hozzászóló
  Hozzászóló
  5 napja, 20 órája

  Hetek óta halk az istentisztelet. Nem a számítógépünkkel van baj, más gyülekezetek és adók normálisan hallhatóak. Nem lehetne valamit csinálni a kihangosítással a gyülekezetben?
 10. Norby
  Norby
  5 napja, 20 órája

  Kedves Fehér Csaba. Igen mind két délelőtt Ő fogja szólni a jó Isten szavát.
 11. B.Csaba
  B.Csaba
  5 napja, 20 órája

  Nagyon JÓ minden - Isten Áldjon titeket !!! Jó a minöség (y)
 12. Fehér Csaba
  Fehér Csaba
  5 napja, 22 órája

  Kedves szervezö 22-én és 29-én szombat délelöt Faragó József fog az igéböl szólni? Szeretném tudni mert figyelemmel követem az összes elöadást.
 13. Norby
  Norby
  1 hete

  Legyünk figyelemmel, hogy a következő két szombaton ugyancsak vendégünk lesz Faragó József lelkész, így a péntek esti (tehát november 21 és november 28), valamint szombat délutáni (november 22 és november 29) Istentiszteletek 19 órai kezdettel lesznek.
 14. istvan
  istvan
  1 hete, 4 napja

  Kapcs be a mic,es figyeljetek oda egy kicsit! Kosz!
 15. Skycraper
  Skycraper
  2 hete

  GYorfi Istvan mit ezek a hozzaszolasok?? ez nem forumoldal, hanem hozzaszollasok ahozz mi megy itt!! legy szives es mashol tegyel megjegyzeseket meggyozodeseidrol!
 16. istvan
  istvan
  2 hete

  emelyetek meg a kimeneti hangerot ! kosz
 17. Speri Ferencné
  Speri Ferencné
  2 hete, 1 napja

  Köszönöm szépen a választ,így fogok cselekedni.Nagyon kedvesek, hogy ilyen gyorsan segítettek. Minden szombaton megszoktam nézni az igehirdetést és nem volt különösebb gondom eddig, azért nem is gondoltam ilyen problémára. Nagyon készültem, hogy meghallgatom Faragó József igehirdetését, mert nagyon kedvelem és mindig sokat tanulok tőle. Még egyszer köszönöm a gyors választ. Tisztelettel: Speri Fer
 18. Norby
  Norby
  2 hete, 2 napja

  Kedves Speri Ferencné. Sajnos a probléma nem tőlünk van, hanem önnek az internet sebessége miatt. Ajánlom, hogy nézze meg mindig az adás rögtön után az archívumba (http://www.adventistak.ro), tehát ne élőbe, mivel akkor nem fog szakadozni, ha hagyja feltöltődni. Köszönöm megértését.

 


Megjegyzés írása

Az ön neve:            

Az ön megjegyzése:

* Illetlen szavak, kifejezések használata tilos. Max 400 karakter.Ellenörzõ kód: